StarNavigator 114mm Reflecting Telescoop

€429,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Door de jaren heen heeft de StarNavigator-serie ruimtebewonderaars en amateurastronomen een computergestuurde GoTo-telescoop geleverd voor een geweldige prijs. De StarNavigator NG (Next Generation)-serie tilt dit naar een hoger niveau.

Met een eenvoudig te bedienen, lichtgewicht en draagbare robotmontage met Meade's AudioStar computercontroller. Deze ongelooflijke AudioStar-technologie kent de nachtelijke hemel direct uit de doos.

Zet hem aan en na een korte uitlijnprocedure is uw telescoop klaar om u mee te nemen op een rondleiding door de beste objecten van de nachtelijke hemel.

Met Audiostars 30.000 objectdatabase en meer dan 4 uur aan audiopresentaties ingebouwd in de elektronica, kun je meer te weten komen over de objecten die je bekijkt. Het is alsof je een professionele astronoom bij je hebt bij de telescoop!

De StarNavigator NG heeft een lichtgewicht aluminium frame, geavanceerde elektronica, interne klok, externe voedingsconnector, vixen zwaluwstaartontvanger en volledig in hoogte verstelbaar aluminium statief voor comfortabel kijken vanuit een zittende of staande positie.

Aangedreven door 8 AA-batterijen (door de gebruiker te leveren) of externe voeding, ziet u meer objecten in één nacht dan Galileo in zijn leven zag.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen