Omegon Dobson Advanced X N 254/1250 + Omegon Push+ Go

€1.299,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Omegon Dobson telescoop Advanced X N 254/1250:

Omegon Advanced X Dobson: dit is een lichtgevoelige telescoop waarmee u planeten, sterrenhopen, nevels en sterrenstelsels eenvoudig observeert. De telescoop is hoogwaardig afgewerkt, bestaat uit slechts twee delen en is gemakkelijk te gebruiken.

Elke astro-beginner kan ermee overweg, omdat de assen niet hoeven worden uitgelijnd. Een eenvoudig principe: direct opzetten en observeren.

Maar er is meer hier ... De voordelen op een rij: gevoelige focus: 2” Crayford-focuser met 1,25" adapter teflon en spanveren: draai uw telescoop in alle richtingen, tot aan het zenit of om zijn eigen as hoofdspiegel - voor helderdere foto's: 94% Enhanced Coating sneller afkoelen - snellere observatie: ventilator voor de hoofdspiegel

Omegon Push+ Go standalone encoder-systeem: Heeft u een hekel aan het zoeken van objecten? Van nu af aan kunt u gemakkelijk alle objecten aan de hemel vinden. En dat zonder zoektocht.

U heeft het vast wel eens meegemaakt: u bent op zoek naar een zwak sterrenstelsel dat u altijd al fascineerde. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

U kunt namelijk nauwelijks punten vinden om u aan te oriënteren. Vanaf nu hoeft u met uw Dobson-telescoop niet ieder object zelf te zoeken.

Maak het uzelf gemakkelijk: de Push+ Go Set transformeert uw Dobson-telescoop in een effectieve objectzoeker. Uw telescoop blijft echter nog steeds een handmatig bedienbaar instrument, maar bevat nu een krachtige technische ondersteuning.

De voordelen op een rij: Objectvinder-systeem met Push-to-technologie voor Omegon Advanced X, GSO Classic, Orion SkyQuest Dobson-telescopen en ICS Galaxy Dobson. Twee nauwkeurige digitale encoders: zo weet uw telescoop precies waar hij zich aan de hemel bevindt.

Met uw software of app volgt u nu iedere beweging en elke stap aan de hemel. Zonder kabels en knopen: Met Bluetooth 2.0 ontstaat er een kabelloze en comfortabele verbinding met uw smartphone met een reikwijdte van 10 meter.

Een meegeleverde en supercompacte powerbank voor een goede stroomtoevoer zonder kopzorgen. Eenvoudige montage: in slechts 10-15 minuten. Met smartphonehouder: voor smartphones met een breedte tot 74mm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen