Meade Telescoop ACF-SC 203/2032 UHTC LX85 GoTo

€2.380,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

LX85: ideaal voor ambitieuze beginners en ervaren waarnemers die willen starten met astrofotografie. Advanced Coma-free Optics (ACF): Meade's ACF optische ontwerp elimineert de typische aberraties van alle spiegeloptiek.

Dankzij ACF zijn de sterren ook puntvormig tot aan de rand van het afbeeldingsveld, en worden geen langwerpige komeetachtige vervormingen weergegeven.

Het afbeeldingsveld is platter dan dat van klassieke Schmidt-Cassegrain-telescopen. ACF optische systemen laten hun sterke punten zien, vooral in astrofotografische toepassingen.

Ultrahoge transmissie Coating (UHTC): deze speciale meerlaagse coating op de voorste correctieplaat biedt tot 15% meer lichttransmissie. Het resultaat: helderdere sterrenhopen, fijnere details in nevels en meer oppervlaktedetail op planeten!

De LX85-montering is ontworpen met astrofotografie in gedachten. Met zijn krachtige servomotoren en Meade Smart Drive-technologie volgt het de rotatie van de hemel en zorgt het ervoor dat de telescoop nauwkeurig het gewenste object volgt voor lange belichtingstijden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen