Meade Stella WIFI adapter

€279,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Stella is een gepattendeerde WIFI naar serial adapter bedoeld om uw telescoop draadloos aan te sturen. Hebt u een GOTO telescoop ? Dan kan Stella uw telescoop laten aansturen door uw Mac, PC, iPhone, iPad of iPod Touch.

Stella werkt nu ook met zowel USB als seriele poort. Dit betekent dat Stella nu ook de allerlaatste USB telescopen van iOptron aan kan sturen. Net als alle andere telescopen met een RS-232 seriele poort. Werkt overigens met alle Meade telescopen die gebruik maken van AudiStar, AutoStar I, II en III. Stella is ontworpen is voor de besturing van uw telescoop. In tegenstelling tot blutooth benodigd Stella geen 'pairing' of speciale drivers.

Stella is bijzonder compact. Niet veel groter dan uw smartphone. En kan gemakkelijk aan uw telescoop, of uw montering, geplaatst worden. Tip ! Een streepje velco kan wonderen doen ! Stella benodigd vier AA batterijen en heeft een levensduur, al naar gelang het gebruik en de temperatuur, van zo'n 8 tot 12 uur. Stella kan echter ook gebruik maken van een externe batterij of uw lichtnet. Eens opgestart maakt de Stella een eigen 802.11 draadloos netwerk aan. Standaard wordt dit netwerk als 'Stella' weergegeven op uw smartphone (of desktop computer).

Een standaard DB-9 seriele poort adapter wordt meegeleverd. Bijkomende adapters zijn niet nodig om op uw telescoop aan te sluiten. Zoekt u bijpassende software om uw telescoop aan te sturen ? Dan raden wij Voyager aan werkende op zowel Mac OS als MS Windows. Een andere mogelijkheid is de SkyVoyager iPhone app.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen