Ikarus Technologies StellarMate PLUS Astrophotography Controller

€299,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

StellarMate PLUS is hét astrofotografiegadget van de volgende generatie! Het principe is heel eenvoudig: Verbind de montering, DSLR/CCD, focusmotor, het filterwiel etc. via USB, bluetooth of via het netwerk met de StellarMate Maak verbinding met de StellarMate via uw mobiele telefoon, tablet of pc StellarMate is gebaseerd op het Open Astronomy Instrumentation Protocol (INDI) en KStars/Ekos, een platformoverschrijdende astrofotografiesoftware voor Windows, MacOS en Linux.

Dit maakt zeer nauwkeurige GoTo's, autofocus- en autoguidefuncties mogelijk, evenals kwaliteitsvolle beeldopnamen. Talrijke monteringen, astrocamera's, DSLR's en focusers worden ondersteund. Van het besturen van één enkele transporteerbare montering tot het opstellen van een uiterst modern observatorium - de StellarMate is zeer veelzijdig.

Platformoverschrijdend: StellarMate kan op afstand worden bediend vanaf elke computer omdat Kstars/Ekos op zowel Windows, MacOS als Linux functioneert. Daarnaast is de StellarMate- en KStars-Lite-app beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen