Bresser WeatherCentre Weerstation

€199,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Het Bresser WeatherCentre radio weerstation is tijdens een consumenten als “erg goed” beoordeeld. Tijdens een test onder zeven gelijkwaardige weerstations kwam de Bresser WeatherCentre als weerstation met de prijs- en kwaliteitsverhouding uit de test.

Dankzij de uitgebreide functies en meegeleverde accessoires biedt dit weerstation alle opties die u van een weerstation mag verwachten en bent u altijd up-to-date geïnformeerd over de actuele weeromstandigheden. De Thermo-/Hygrosensor zendt de waarden van de buitentemperatuur en luchtvochtigheid naar het weerstation.

De meegeleverde windsensor geeft de windrichting en –snelheid door. Ook wordt een regensensor meegeleverd.

Deze geeft de gevallen neerslag door aan de ontvanger. Bovendien toont het weerstation onder andere het actuele weer, tijd, datum, luchtdruk, zonsopgang en zonsondergang. Alle informatie wordt opgeslagen in het weercentrum.

De installatie van de sensoren is eenvoudig en snel uit te voeren omdat alle apparaten zelfstandig hun overdracht van informatie verzorgen naar het weerstation. Alle gegevens kunnen gemakkelijk aangepast worden op het beeldscherm en dankzij het blauw verlichte LED scherm goed af te lezen.

Het Bresser WeatherCentre Weerstation is uitbreidbaar tot maximaal 5 sensoren.

Leveringsomvang

● Bresser WeatherCentre Weerstation

● Regensensor

● Windsensor

● Thermo- Hygrosensor

● Batterijen

● Handleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen