Bresser Telescoop NT-130/1000 + WIFI GOTO Montering Van Orion

€649,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De BRESSER Messier NT-130 130/1000 biedt u een scherp en helder beeld. De 130 mm opening (5 inch) en de lange brandpuntsafstand van 1000 mm geven deze Newton spiegeltelescoop een focal ratio van f/7,7 waardoor u ver weggelegen objecten goed kunt waarnemen.

Het meegeleverde 26 mm Wide Field oculair geeft u een rustig beeld. Deze telescoop is ideaal voor beginners, hij geeft een goed resultaat bij zowel het observeren van de maan en planeten als bij deepsky waarnemingen.

De complete kijker is licht van gewicht, dus makkelijk te transporteren, maar desondanks staat de bijgeleverde montering als een huis.

De optiek is van zeer goede kwaliteit. Het allround karakter van deze Newton telescoop maakt hem bijzonder geschikt voor astronomen die nog niet beslist hebben wat hun specialiteit wordt.

Door de hoge stabiliteit en de geavanceerde mechanica is het mogelijk eigen maanfoto’s te maken. De focusseerinrichting is al uitgevoerd met T-2 draad zodat direct een T-2 camera adapter geplaatst kan worden.

De gebruiksvriendelijke Orion StarSeeker IV GoTo Altazimuth Mount beschikt over een ultramodern objectlocatiesysteem dat het vinden van hemellichamen in de nachtelijke hemel gemakkelijk en leuk maakt.

De montering wordt nu aangeboden zonder de SynScan-handcontroller, zodat u zowel geld bespaart als u uw telescoop draadloos kunt bedienen vanaf uw smartphone of tablet met behulp van de GRATIS SynScan Pro-app. De SynScan Pro-app is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

(De optionele SynScan-handcontroller kan desgewenst afzonderlijk worden aangeschaft.) De gratis SynScan Pro-app beschikt over een database van meer dan 10.000 deep-space-objecten, zodat u nooit zonder fascinerende hemelse edelstenen komt om te observeren en te bestuderen!

Zodra u een object selecteert en lokaliseert in een van de intuïtieve objectmenu's van de SynScan Pro-app, zullen de dubbele servomotoren van de StarSeeker IV GoTo Altazimuth Mount automatisch de beweging van het object door de lucht volgen om het in het gezichtsveld van uw instrument te houden.

Zelfs een beginnende sterrenkijker zal in slechts een paar sessies snel leren hoe hij de hemel kan verkennen met deze hightech montering en app.

Een echt coole functie: de modus "Deep Sky Tour" identificeert de beste objecten die zichtbaar zijn op het moment dat je observeert en leidt je er één voor één naartoe om ervan te genieten!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen