BRESSER 5-in-1 Professional Weer Center

€159,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Het nieuwe BRESSER Weather Center 5-in-1 COLOR combineert op een zeer unieke manier een compact design met een uitgebreide informatieservice. De kleine multifunctionele buitensensor is zeer plaatsbesparend en kan bijna overal worden geplaatst.

Een pijpklem en schroeven om hem aan een paal te bevestigen (buisdiameter ongeveer 25-33 mm) en een standaard zijn al inbegrepen! De 5-in-1 buitensensor draagt ​​op betrouwbare wijze de gemeten waarden voor windsnelheid, windrichting, vochtigheid, temperatuur en neerslaghoeveelheid over naar het hoofdstation.

Op de duidelijk gestructureerde weergave van het hoofdstation kunnen niet alleen actuele waarden, maar ook tal van historische gegevens worden weergegeven. Dit maakt het intern opslaan en evalueren van de meetwaarden over een periode van 24 uur mogelijk. Uit de verzamelde gegevens bepaalt het weerstation een zeer betrouwbare lokale weertrendvoorspelling voor de komende 12 uur, die op het scherm wordt weergegeven door 6 grafische symbolen.

Voor maximale en minimale waarden kan een individuele waarschuwing worden geprogrammeerd die zowel een akoestisch als een lichtsignaal geeft wanneer de vooraf bepaalde waarde wordt bereikt. Voor buitentemperaturen onder -3 °C kan een specifieke waarschuwing worden geactiveerd als vorst-/ijswaarschuwing. Een slecht binnenklimaat brengt vaak een gezondheidsrisico met zich mee, vooral voor kinderen en ouderen.

Het BRESSER 5-in-1 weercentrum biedt een slimme oplossing. De kamerklimaatindicator informeert door middel van symbolen over het kamerklimaat. Verder beschikt de BRESSER weercentrale 5-in-1 over een radiografisch bestuurbare tijd- en datuminstelling (DCF-tijdsignaal).

Slechts enkele minuten na het inschakelen van het weerstation worden automatisch de huidige Midden-Europese tijd en de datum met weekdag ingesteld. Een wekker met snooze-functie maakt ook deel uit van de uitrusting.

Een nieuw kenmerk van dit weercentrum is de kleurverandering van het display wanneer de buitentemperatuur verandert. Zo kan men gemakkelijk aan de kleur van het display zien of het weer is voor een jas of een t-shirt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen