Adventure Scope 60mm

€99,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Adventure Scopes van Meade zijn de ideale instaptelescopen voor alle ontdekkingsreizigers die de overdag natuur en 's nachts de sterren, de maan en planeten willen observeren!

Deze telescopen zijn zeer licht en gemakkelijk mee te nemen, ook voor kinderen! Het zijn ideale telescopen voor onderweg. De Adventure Scope is daarom uitgerust met een robuuste rugzak waarin de telescoop, een statief en accessoires passen: Perfect voor reizigers, wandelaars en kampeerders!

De bij de levering inbegrepen accessoires bevatten alles wat u nodig heeft: een omkeeroptiek voor een rechtopstaand en niet-omgekeerd beeld, een LED-zoeker om de telescoop uit te lijnen en twee oculairs waarmee u verschillende vergrotingen kunt kiezen.

De optiek AC 60/360 is een veel verkocht instapmodel, omdat de nachtelijke hemel al kan worden verkend met een objectief met een diameter van 60 millimeter. Met dit instrument kunt u aanzienlijk meer sterren zien dan met het blote oog. Dankzij kleine brandpuntafstand ontstaat er een groot gezichtsveld, zodat niet alleen grote stukken hemel kunnen worden waargenomen, maar zo is ook het observeren van het landschap gedurende de dag een mooie ervaring.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen